Hogyan legyen 3 esküvőd S, M és XXL méretben?

Ez egy rendhagyó történet, amit itt Lefkadán sokan nagyon szerettünk.

Nos, volt egyszer egy pár, egy magyar menyasszonnyal, Esztivel és egy görög vőlegénnyel, Nikosszal, akik, mivel a fiú messze földön dolgozik, 3000km-re egymástól töltenek hosszú-hosszú hónapokat…nehéz helyzet, sok skype-olással, hiányzással és könnyel, ám erősek az alapok, ezért elhatározták, hogy összeházasodnak…nem tudva, hogy a ‘java’ még hátra van… (képzeljétek ide aláfestésként mondjuk a Cápa háttérzenéjét).

Esztinek azonban volt egy álma, mégpedig, hogy az XXL-es bazi nagy görög lagzin kívül legyen meg az ő kis intim, a világ szeme elől megszökős esküvőjük, s lévén belsőépítész, természetesen pontos elképzelése, ötletei is voltak a külcsínyről… ám nem egy, hanem tizenegy esküvőre elegendő :)

Azt hiszem, körülbelül itt talált rám Eszti a 16824 ötletével együtt (igen, mindet el is mondta) és az összekattanásból az kerekedett, hogy (bár kissé őrült ötlet, de) mindkettejüktől több ezer kilométerre elkezdtem megszervezni az esküvőjüket…Lefkadán.

Szeretem, sőt, nagyon szeretem a karakteres, stílusos esküvőket, de tudtam, hogy egy násznép nélküli, tehát akciókat nélkülöző esküvő komfort zónán kívüli terep lesz nekünk és a zsurnaliszta képek helyét át kell vegyék a klasszikus alapok. Esztivel éjszakába nyúlóan tettük össze a részleteket és ahogy kerültünk egyre közelebb egymáshoz (és borzoltuk egymás idegeit, mint két nővér), úgy rajzolódott ki az elképzelés, meglett a tökéletes helyszín, a lefkadai csapat pedig várta a nagy napot. Mind átéltük annak örömét, hogy ez a párocska bizony 5 napja van ismét együtt, immár nem a virtuális térben, hanem egymás kezét fogva.

Ám, hogy csavarjunk még egyet a történeten, a görög hivatalos házasság a nagy görög lagzi napján köttetik meg, így gondolták, Magyarországon is összeházasodnak. Nikos hazaérkezésének másnapján Zsuzsink (igen, a lehetetlent nem ismerő, kedvenc anyakönyvvezetőnk) kalandos módon összeadta őket egy S-es méretű, farmeres esküvőn,

en_cb

majd útnak indította őket Lefkadára, ahol több hónapnyi szervezés és álmodozás után végre együtt lehettek és ahogy álmodták, egy kicsi görög hegyi falu ódon udvarházának kertjében elbújva egybekelhettek az egymásnak tett fogadalmukkal.

És hogy miért központi elem a gránátalma? Nikosz Ciprusról származik, mégpedig Pafoszból. A görög mitológia szerint Aphrodité egy Pafosz melletti parton emelkedett ki a habokból és ahol kilépett a partra, amerre járt, lába nyomán csodás növények és fák nőttek ki a földből, többek között egy grántalma fa. A gránátalmát a mai napig Aphrodité gyümölcseként, a szerelem és termékenység szimbólumaként tartják számon.

Eszti, Niko – legyen gránátalmával teleszórt utatok az XXL esküvőig és utána is :)

eszter_sign

 

 

A csapat pedig:

a 286.koncepció megálmodója: Körmendi Eszti és Molnár Eszter
megvalósítója: Alexandra Kourti, Apotypoma Lefkada és Körmendi Eszti
fotók: Molnár Eszter és Gyurcsák Péter, www.laceandlens.com
torta: Aggeliki Kalaboka, Cookika
a lehetetlent nem ismerő anyakönyvvezető: Barta Zsoltné Zsuzsa
helyszín: Neion, Lefkada
smink: Evi Billis
haj: Maria Masoura
ruha: Pere Ági

Az M-es esküvő képeiért görgess le! Nagyobb méretért pedig katt a képre!)

 

 

esztinikoswedd 4 esztinikoswedd 1 esztinikoswedd 2esztinikoswedd 5esztinikoswedd 9esztinikoswedd 6esztinikoswedd 7esztinikoswedd 3esztinikoswedd 8esztinikoswedd 23 esztinikoswedd 24 esztinikoswedd 25

 

 

 

esztinikoswedd 13 esztinikoswedd 10 esztinikoswedd 15 esztinikoswedd 14esztinikoswedd 12

 

 

esztinikoswedd 16esztinikoswedd 17esztinikoswedd 18

 

 

 

esztinikoswedd 19esztinikoswedd 20esztinikoswedd 21esztinikoswedd 11esztinikoswedd 22

 

 

esztinikoswedd 37esztinikoswedd 26esztinikoswedd 36 esztinikoswedd 30esztinikoswedd 28 esztinikoswedd 27esztinikoswedd 29 esztinikoswedd 31 esztinikoswedd 32 esztinikoswedd 38 esztinikoswedd 33esztinikoswedd 34esztinikoswedd 39 esztinikoswedd 40esztinikoswedd 41esztinikoswedd 42 esztinikoswedd 43 esztinikoswedd 44 esztinikoswedd 45

 

 

 

esztinikoswedd 47 esztinikoswedd 46esztinikoswedd 48 esztinikoswedd 49 esztinikoswedd 50 esztinikoswedd 51 esztinikoswedd 52 esztinikoswedd 53

 

 

 

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published.